Skip to content

Bestellen

 

Configuratie

Technisch gezien zijn de SAMI motoren vergelijkbaar met elkaar. Uiteraard kan er indien gewenst op bepaalde onderdelen afgeweken worden, mits dit niet ingrijpt in de door ons geconfigureerde basistechniek. Bij SAMI gaan we met jou aan tafel zitten om jouw ideale motorfiets samen te stellen. Daarbij kun je kiezen uit kleurenpaletten die wij zorgvuldig geselecteerd hebben en daarmee een absolute blikvanger zijn, maar indien er specifieke eigen wensen zijn ten aanzien van kleuren, dan staan wij daarvoor open. Na het intakegesprek volgt een heldere offerte voor jouw unieke SAMI motor. Zodra de offerte akkoord is en SAMI de opdracht tot bouwen heeft gekregen, gaan we meteen aan de slag.

Proces updates tijdens de bouw

Net zoals het voor ons een feest is om jouw motor te mogen bouwen, zo willen wij dat het voor jou een feest wordt om de wachttijd te overbruggen. Daarom krijg je van ons op cruciale momenten in het bouwproces updates toegestuurd, zodat je betrokken blijft bij de totstandkoming van jouw SAMI. Mocht het je allemaal teveel worden en voel je een drang om live te komen kijken hoe het gaat met jouw nieuwe motor in wording? Maak dan gewoon een afspraak, dan ontvangen we je met open armen. 

 

Ophaalmoment

En dan is de dag aangebroken waarop jouw SAMI helemaal klaar is en op je wacht. Ook van het ophaalmoment maken we een feestje. Neem je jouw nieuwe aanwinst mee op een motortrailer… of rijd je hem zelf naar huis?